A kuldet – 10. februar 2018

Mor: Nova – Cupofhotcocoa

Far: Oskar – Herr Oskar vom Lippe-Damm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nova fødte lørdag d. 10. Februar 2018. Hun havde termin mandag d. 12. februar. Vi var klar over at det snart skulle ske, så hun har ikke været alene siden torsdag morgen. Og hun besluttede altså at fødslen skulle være på samme tid, som jeg var ved at afslutte et 24 timers LAN party for 65 unge mennesker. Hjem det måtte jeg:)

kl 9.38 ankom først hvalp og Nova fortsatte sit flotte arbejde og kl 15.09 var sidste hvalp født. 8 smukke velskabte hvalpe har set dagens lys. Vi agerede fødselshjælpere, især når hvalpene kom lidt tæt på hinanden. Nova brød sig slet ikke om, når en af os gik væk.

Det var en stor og fantastisk oplevelse at være med til. Sædefødsler, bryde fosterhinder, give kalk-indsprøjtning undervejs, tørre op og gnubbe hvalpe og rydde op rundt om Nova, så hun hele tiden havde rimelig tørt og sugende underlag OG ikke blev kold mellem fødslerne. Holdt styr på at alle hvalpe havde diet hurtigt. De er nogle målrettede små væsner, der ved hvad de skal!!

Og afslutningen på det hele, var lige at ringe til dyrlægevagten i går aftes, og, efter en god snak, blive bekræftet i at vores vurdering af Novas eksemplariske fødsel var rigtig. At hun var færdig.