Baggrund for C-kuld

Vi fik kontakt med Kennel Bittebits ejer, Anne Kathrine Sletmo, i Norge og aftalte at bruge hendes smukke hanhund Filletullas Baloo.  Han er kun brugt een gang i Danmark. Vi er optaget af at avle nyt og frisk blod ind til at styrke de danske linjer – og på den måde holde vores fantastiske race sund og rask ud i fremtiden. Det var en rigtig fin tur til Norge og utrolig nemt at finde rundt og finde overnatningsmuligheder på hotels.com. Køreturen tog ca 9 timer og Nova tog det så fint, lige et par gode lufteture undervejs. Og hun elsker at sove på hotel…for der må hun ligge i sengen og hygge med os:D

Fødsel:

Nova virkede så rastløs og gik rundt, vi var lidt undrende, for det var kun dag 59. Fra de sidste gange vidste vi at Nova kunne føde et par dage før, men ligefrem 4 dage før?!🥰 Men det var nu!

Det startede før ved 22-tiden og varede indtil 3.51 hvor sidste hvalp så dagens lys. 7 stk blev det til – 4 piger og 3 drenge. Perfekt. Alle med en fødselsvægt på mellem 365g – 435g.

Nova er mor med stort M – hun ordner og nusser og sover hos hvalpene. En hel anderledes ro end den lidt stressede hverdag ved b-kuldet, der bestod af 11 hvalpe.

Indavlskoefficient: 0.0 i 4. led

Filletullas Baloo NO38623/13

HD: A/A

Patella: 0

Øjenhår: ingen

Øjenlysning: Ok

Skjoldbruskkirtel: Tgaa- negativ

DWLM: Free

 

 

 

Baloos forældre:

Mor: Mettelins Bittelit, Champion
Far: Macho av Nixenspitze (søn af Foxfires Barney)

https://nordic-island.chiens-de-france.com/eurasier,of-nordic-island,pedigree-chiot,23299_299677.html