Vores opdræt

Vores familie består af Jan og Grethe og vores 3 børn, Freja, Petra og Thor. Vi bor tæt ved Grindsted og Billund, i en lille by tæt ved skov og marker. Lige i skæringen mellem Midt, Vest og Sydjylland. Vi har valgt at have et lille stueopdræt med vores elskede eurasiere, Nova og Mazie. Vi vil gerne være med til at opretholde en sund, venlig og smuk hund for fremtiden, så avlsarbejdet betyder meget for os. Vi elsker at planlægge et nyt kuld, finde den helt rigtige hanhund, gerne i udlandet,og følge hvalpene på vej.

Jan og jeg har begge haft hund hele vores opvækst og har sammen haft både Springer Spaniel og Cairn Terrier.  Dog havde vi lige en periode efter vores Cairn Terrier, Pumba døde, hvor vi ikke ville have hund igen. Det var simpelthen for hårdt. Men efter 1 år var vi i gang med at finde en ny “perfekt hund” til vores familie. Vi kan ikke undvære en hund.

Efter 1 års søgen på forskellige hunderacer og diskussioner i familien, faldt vores valg på eurasieren. Efter besøg på hundeudstillinger og snak med forskellige avlere, ikke mindst Kennel Ahusum tæt på os, blev vi helt sikre. Vi var på besøg og kom på venteliste ved Metoska i Viborg og fik efter 7 mdr den dejligste hvalp. Det har vi ikke et sekund fortrudt, Nova passer perfekt til vores familie.